tiistai 13. syyskuuta 2016

Hyvää, nopeaa ja helposti muunneltavissa olevaa ruokaa!


Suppilovahveropasta

noin 3 dl tuoretta suppilovahveroa rouheina paloina
pari pientä sipulia pienenä murskana
muutama siivu metwurstia pieneksi pilkottuna
2 dl ruokakermaa

erilaisia juustoja jääkaapin varantojen mukaan: tällä kertaa
mustapippurijuustoa muutama ruokalusikallinen (esim. Musta Pekka)
muutama ruokalusikallinen valkosipulista tuorejuustoa
Koskenlaskija-sulatejuustoa pari ruokalusikallista

tuoretta basilikaa
suolaa maun mukaan

Kuullota sipulit, sienet ja metwurstisilppu, lisää joukkoon muut ainekset.
Keitä lisukkeeksi täysjyväpastaa - kastike hautuu sen aikaa kun pasta valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti